Over

En wie ben ik?

Ik ben Nicole Liefhebber, samen met Jan-Willem geniet ik van onze 4 kids. Mijn passies zijn sport,  illustreren en schilderen en de bergen.  Ik ben gek op bewegen en mijn doel is om iedereen te laten ervaren hoe leuk en belangrijk bewegen is! Ik hou van alle vormen van sport, maar judo/vechtsporten, obstacle runs en hardlopen in de bergen vind ik het allerleukst! Ik hou van buiten zijn en vooral in de bergen!

Mijn levensmotto is dromen, durven en doen! Ik werk aan de weg naar mijn dromen. Mijn wens is om anderen te helpen hun weg te bewandelen, de stap te nemen van dromen naar durven en doen! Samen doen we het, komen we in beweging!

Ik heb veel kennis en ervaring op het gebied van Sport en Bewegen.  Na mijn HBO studie aan de HALO (Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding) heb ik gewerkt als Docent en Coördinator Sport en Bewegen in het Basis- en Voortgezet Onderwijs. Daarnaast heb ik in het sportschoolleven als fitness- en aerobicsinstructrice en judodocent met vele individuele sporters en groepen gewerkt aan hun persoonlijke doelen!

Mijn expertise ligt op het gebied van bewegen. Wanneer je de krachten bundelt kun je samen de mooiste dingen bereiken en versterk je elkaar! De samenwerkingen die ik heb met mijn collega’s van Zorgcoöperatie FLOW en mijn team van At Move 4 Life vormen een prachtige verrijking van het aanbod van Way 2 Move Zeewolde! Ze helpen jou om toe te werken naar een gezonde lifestyle.

Over Way 2 Move

Way 2 Move brengt mensen in Beweging!

Way 2 Move Zeewolde is ontstaan uit mijn passie voor sport en bewegen en de wens om anderen te helpen om in beweging te komen. Niet alleen fysiek, maar…..net zo belangrijk….ook mentaal!

Ik zie bewegen als een krachtig middel op weg naar een belangrijk doel: het ontwikkelen, sterker maken en ontspannen van lichaam en geest.
Het is mijn uitdaging dat de sporters de ontwikkeling die ze fysiek, maar ook mentaal, tijdens het sporten bij mij doormaken in hun dagelijks leven meenemen.

Bewegen:

– zorgt ervoor dat je je fitter, krachtiger en energieker voelt.

– zorgt ervoor dat je jezelf beter leert kennen, je mogelijkheden en grenzen   ontdekt en leert hiernaar te luisteren en handelen.

– is een krachtig middel o.a. bij chronische ziekte, burn out en depressie. Het ontstresst, helpt je botten sterker te houden, draagt bij aan een gezond hart en is goed voor je hersenen en geheugen.

– zorgt voor de aanmaak van endorfine en serotonine, beter bekend als de gelukshormonen. Endorfine heeft een kalmerend en pijnstillend effect.

Way 2 Move ziet bewegen als middel om jou verder te helpen richting jouw doel. Ik wandel en ren graag mee op jouw weg, samen werken we aan jouw doelen! Mijn doel is om jou in beweging te brengen, het plezier in bewegen te laten ervaren en je te coachen naar een gezonde levensstijl!