Over

Het team van Way 2 Move Zeewolde

 

Jochem Hol

Ik ben Jochem Hol.  Sport en gezondheid zijn mijn passie. Van jongs af aan ben ik al bezig met sport, van teamsport tot individuele sport. Ik hou ervan om veel te bewegen. Ik deel mijn passie graag met jong en oud!

De afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van sport, bewegen en voeding. Na mijn opleiding aan de Sportacademie in Amersfoort heb ik voor veel sportaanbieders gewerkt. Ik zet mijn ervaring graag in om samen met jou te werken aan jouw doelen!

Ik heb zelf lange tijd met mijn gewicht en lifestyle in de knoei gezeten. Het lukt me niet om fit te blijven. Tot ik de knop om heb kunnen zetten en 100% voor een fit en gezond leven ben gegaan. Hierdoor weet ik hoe lastig het kan zijn om naar een doel toe te werken. Ik help jou daarom heel graag hierbij! Ik geloof er sterk in dat kleine veranderingen, grote verschillen kunnen maken!

De samenwerking die ik heb met mijn collega’s van Zorgcoöperatie FLOW vormen een prachtige verrijking op het aanbod van Way 2 Move Zeewolde.  Door samen te werken en bewegen in te zetten als onderdeel van een zorgtraject bereiken we meer!

 

Nicole Liefhebber

Ik ben Nicole Liefhebber. in 2018 jaar ben ik W2M gestart. Vol vertrouwen heb ik in 2022 mijn bedrijf overdragen aan Jochem, omdat ik samen met mijn gezin voor een jaar woon en werk in Oostenrijk. Het is mijn droom om sportactiviteiten en themaweken/reizen te organiseren te midden van de prachtige natuur. Met mijn nieuwe onderneming At Move 4 Life ga ik dit realiseren! Midden 2023 verhuis ik weer terug naar Zeewolde. Ik blijf betrokken bij Way 2 Move Zeewolde. Ik verzorg de administratie, facturatie, social media en je kunt mij mailen wanneer je informatie wil of je wil aanmelden voor een proefles. Ook v.w.b. de lessen zullen we blijven samenwerken.

Ik wens jullie veel beweegplezier!

Over Way 2 Move Zeewolde

Way 2 Move brengt mensen in Beweging!

Way 2 Move Zeewolde is ontstaan uit de passie voor sport en bewegen en de wens om anderen te helpen om in beweging te komen. Niet alleen fysiek, maar…..net zo belangrijk….ook mentaal!

Bewegen is een krachtig middel op weg naar een belangrijk doel: het ontwikkelen, sterker maken en ontspannen van lichaam en geest.
Het is de uitdaging dat de sporters de ontwikkeling die ze fysiek, maar ook mentaal, tijdens het sporten doormaken in hun dagelijks leven meenemen.

Bewegen:

– zorgt ervoor dat je je fitter, krachtiger en energieker voelt.

– zorgt ervoor dat je jezelf beter leert kennen, je mogelijkheden en grenzen   ontdekt en leert hiernaar te luisteren en handelen.

– is een krachtig middel o.a. bij chronische ziekte, burn out en depressie. Het ontstresst, helpt je botten sterker te houden, draagt bij aan een gezond hart en is goed voor je hersenen en geheugen.

– zorgt voor de aanmaak van endorfine en serotonine, beter bekend als de gelukshormonen. Endorfine heeft een kalmerend en pijnstillend effect.

Way 2 Move ziet bewegen als middel om jou verder te helpen richting jouw doel. Ik wandel en ren graag mee op jouw weg, samen werken we aan jouw doelen! Het doel is om jou in beweging te brengen, het plezier in bewegen te laten ervaren en je te coachen naar een gezonde levensstijl!