Gezocht multi-inzetbare ZZP’er!

Way 2 Move Zeewolde is op zoek naar een multi-inzetbare ZZP’er!

Inmiddels is het ledenaantal en de vraag dusdanig gegroeid dat ik op zoek ben naar een mooie samenwerking, versterking en aanvulling.

Ben jij afgestudeerd of afstuderend aan een opleiding op het gebied van sport- en bewegen op MBO of HBO-niveau?

Haal jij plezier uit het lesgeven aan jong en oud binnen een heel divers aanbod, binnen, maar vooral ook heel veel buiten?

Ben jij met jouw specialiteiten op het gebied van sport, lifestyle of coaching een aanvulling op of versterking van het bestaande aanbod?

Vind jij het leuk om jezelf verder en breed te ontwikkelen als docent/trainer en ondernemer?

Dan kijk ik ernaar uit om met jou in gesprek te gaan!

Stuur een mail naar Nicole Liefhebber info@way2movezeewolde.nl of bel naar 06-46105648.

Kennismakings- en vriendjesweek 9 t/m 14 september

Way 2 Move Zeewolde

Van maandag 9 tot 14 september is het kennismakings- en vriendjesweek bij W2M! Kom gratis en vrijblijvend een keer meedoen bij één van deze groepslessen: multisport (groot) ouder en kind, multisport 4 – 12 jaar en de small group trainingen voor tieners of volwassenen! Of bij de small Group training speciaal voor tienermeiden!

Kom ook gezellig langs bij ons tijdens de sport- en cultuurmarkt a.s. zaterdag 14 september!

 

 

Winactie gratis duo-training!!

Duotraining

Wie jarig is trakteert! Way 2 move bestaat 1 jaar en daarom geef ik een gratis outdoor duo-training weg!

Geef je samen met je partner, een vriend, vriendin of familielid op via het contactformulier. Vul jullie naam en leeftijd in en waarom jullie deze training graag willen winnen. Op maandag 9 september maak ik de winnaars bekend via de mail en op Facebook.

Way 2 Move Zeewolde bestaat 1 jaar!

Way 2 Move Zeewolde 1 jaar!

Way 2 Move Zeewolde bestaat één jaar!!! Het afgelopen jaar ben ik flink in beweging geweest en al veel mensen met mij! In de eerste maanden ben ik af en toe even stil gaan staan; om even te genieten van het pad wat zich aan het vormen is, soms om moed te verzamelen voor een nieuwe, spannende stap of voor een moment van brainstorm, evaluatie of bezinning. De conclusie was steeds weer dat het goed voelde en zo passend bij mij, dat ik met vertrouwen mijn weg vervolgde. En elke keer weer kreeg ik daarna de bevestiging dat de stappen die ik neem de juiste zijn. Ik denk dat daarmee alles valt of staat, vertrouwen hebben in jezelf, in je kwaliteiten en zoeken naar wat bij je past en goed voelt. Focus houden op wat goed gaat en wat er al is en niet blijven hangen in wat niet goed gaat. Je sterke kanten benutten en inzetten.

Onlangs was ik op een congres en daar spraken Erik Scherder (hoogleraar neuropsychologie en bewegingswetenschappen) en Erben Wennemars (topschaatser) n.a.v. de opening van de Skills Garden in Almere. Een heel mooi initiatief om bewegen te stimuleren. Zij inspireerden en motiveerden mij ook door hun verhaal en kennis om door te gaan met mijn werk vanuit Way 2 Move Zeewolde zoals ik het nu vormgeef.

Erben Wennemars had als topsporter maar één doel en dat was winnen, zijn hele leven was daarop ingericht. Plezier hebben in bewegen, daar was nauwelijks tijd en ruimte voor. Maar nu hij topsporter af is en terugkijkt, beseft hij dat er een veel belangrijker doel is, wat hij wil delen met anderen…..een leven lang bewegen…..en daarin is wel ruimte voor plezier en haalbare doelen voor iedereen. Dat is waar ik ook voor sta, genieten van bewegen, bewegen aangepast aan ieders mogelijkheid en behoefte. Bewegen zo aanbieden dat het leuk is, blijft en voor altijd een plekje krijgt in jouw dagelijks leven.

Het is een mooie beloning om te zien dat mensen die bij mij komen sporten en bewegen als een ‘moeten’ ervaren, na korte tijd ervaren hoe leuk bewegen is en dat er veel meer mogelijk is dan een rondje hardlopen. Ze maken nu zelf ook ruimte voor sport in hun dagelijks leven en hebben er plezier in, de motivatie komt vanuit henzelf. Daar krijg ik energie van!

Ook is het heel mooi om de kracht van bewegen te ervaren wanneer ik dit inzet om iemand ook mentaal in beweging te brengen. Als bewegen op de juiste manier wordt ingezet kan het een belangrijke rol spelen in een herstelproces. Bewegen helpt om  het hoofd leeg te maken, je kunt het inzetten om te leren luisteren naar de signalen van je lijf, grenzen aan te geven en om te ontspannen.

Bewegen heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van de hersenen, het stimuleert én, zoals Erik Scherder vertelde tijdens het congres en in zijn boek, bewegen houdt de hersenen langer jong! Iets waar ik graag aan bijdraag. Jong geleerd is oud gedaan!

Nu sta ik nog wel eens stil langs mijn pad en moet ik mijzelf even knijpen……Het voelt zo goed, alles komt bij elkaar. Mijn passie is mijn werk, ik ben in beweging, ik kan anderen laten ervaren hoe leuk dit is en wat het je brengt, ik breng anderen in beweging, ik werk samen met hele fijne mensen en leer van anderen, ik ben veel buiten, kan mijn ideeën de ruimte geven en kennis delen……Door te bewegen kom ik in mijn kracht te staan, ik voel me sterk en vol energie! Dit ben ik. Dit is mijn pad. Dit wil ik delen met anderen. Ik kijk uit naar wat en wie komen gaat!

Gastles Yoga

Gastles yoga Way 2 Move Zeewolde
Gastles Yoga zaterdag 22 en 29 juni.
Ik heb mijn oud-collega Martijn Schelen gevraagd of hij een gastles Yoga zou willen geven. Naast fit worden vind ik het belangrijk dat er tijdens mijn lessen aandacht wordt besteed aan ontspanning, bewustwording van wat bewegen doet met je lichaam en geest en de balans in jouw lijf.
Martijn heeft zijn yogastudio in Eemnes. In de les zal hij een combinatie aanbieden van de traditionele yoga en critical alignment yoga. Dat je van yoga flexibeler wordt en er aandacht is voor ontspanning weet iedereen wel (je hoeft overigens NIET flexibel te zijn om deel te kunnen nemen ?). Daarnaast vergroot het je lichaamsbesef en neemt het herstellen van een soepele, gezonde en sterke rug een belangrijke plaats in. Een kenmerk van critical alignment yoga is het aanpakken van stressklachten die gekoppeld zijn aan de rug, er is aandacht voor de balans tussen houdingsspieren en bewegingsspieren.
Ik kijk uit naar de gastles en doe graag inspiratie op om dit toe te kunnen passen in mijn lessen!
Op de volgende data is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor een gastles. Je kunt inschrijven als lid, maar ook niet-leden zijn van harte welkom!
Er zijn nog maar een paar plekjes beschikbaar. Wil je ook deelnemen, schrijf je dan snel in! Dan kan via het contactformulier, mail of telefoon. Bij veel interesse is in overleg  een tweede uur mogelijk om 15:00 uur.
De kosten voor deelname zijn €10,00.
Locatie: de oefenzaal van Fysiotherapie Gildenveld, Gildenveld 58

Flexibele Small Group Training volwassenen

Heb jij een wisselend rooster? Is elke dag weer anders door een druk gezinsleven? Kun je daardoor niet altijd op vaste tijden sporten?

Dan heb ik een mooi aanbod voor jou! Het biedt flexibiliteit, de mogelijkheid om te sporten op wisselende tijden en om een keer te missen.

Op de volgende tijden bied ik de mogelijkheid aan om deel te nemen aan een Small Group Training:

  • Maandagavond van 20:00 – 21:00 u
  • Woensdagavond van 20:00 – 21:00 u
  • Vrijdagochtend van 9:00 u  – 10:00 u

Je kunt je tot 18:00 uur voor een les op de dag erna aan- of afmelden.  Er kunnen ongeveer 6 tot 8 mensen deelnemen aan een Small  Group Training.

Voor deze lessen kun je een strippenkaart aanschaffen van 10 lessen.  De 10-strippenkaart kost €112,50. Je mag deze strippen opmaken binnen 4 maanden. Dat heeft ruimte om een aantal lessen te missen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere keren per week deel te nemen! ??

Om te ervaren of dit passend is voor jou,  is het mogelijk om de eerste 4 trainingen als losse les af te nemen. Daarna kun je een strippenkaart aanschaffen.

Wil je informeren naar de mogelijkheden voor jou of heb je nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op!

 

Keep calm & do sports

Outdoor work-out zondag 24 februari

Zin in buiten zijn met dit weer én in een leuke sportieve activiteit? Doe dan a.s. zondag 24 februari mee met een heerlijke work-out outdoor!

Waar:

Sportveldje Polderwijk (tegenover de MMM boerderij het parkje in
en dan een klein stukje verderop bij het klimrek en het ronde
veldje met boomstammen, naast de straat Beekvliet.)

Tijd:               11:00 – 12:00 uur

Wat:             combinatie van running, (urban) bootcamp, cross fit.

Kosten:        niet-leden betalen een kleine vergoeding van
€ 3,00.  Voor leden gratis!

Geef je op via het contactformulier of info@way2movezeewolde.nl

 

Vanaf 1 februari stoere multisportlessen voor de jeugd!

Multisportlessen Zeewolde

Vanaf vrijdag 1 februari geef ik stoere en uitdagende multisportlessen voor de jeugd van 2 jaar tot 18 jaar!  We maken gebruik van een gaaf indoor speedsoccerveld en allerlei verschillende materialen in Sportcentrum Zeewolde. Hier kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven en ervaren hoe leuk bewegen is!

Doel van de lessen:

  • Kinderen ervaren al op jonge leeftijd hoe leuk bewegen is!
  • Stimuleren van bewegen op jonge leeftijd en het ontwikkelen van een gezonde lifestyle.
  • Ontwikkelen van een brede motorische en fysieke basis.
  • Ontdekken welke vormen van bewegen bij je passen.
  • Het verbeteren van de fysieke én mentale conditie.

Lees meer over de inhoud van de lessen en het rooster

Gezellig als je een keer mee komt doen! Je kunt je opgeven voor een gratis proefles via het contactformulier.

 

Urban Bootcamp vrijdag 4 januari – Gratis deelname!

Urban bootcamp Zeewolde

Sportief het nieuwe jaar starten? Neem dan vrijdag 4 januari deel aan een urban bootcamp training om 10:30 u voor tieners tussen +/- 10 en 18 jaar en om 12:00 u voor volwassenen! We verzamelen bij de fietsenstalling naast Kaap Flevo.

Deelname is gratis! En ook voor de beginner goed haalbaar! Kom kennismaken met Way 2 Move Zeewolde en deze vorm van training! Je kunt je opgeven via het contactformulier op www.way2movezeewolde.nl of reageer met een berichtje en dan zet ik je op de lijst! Je kunt je ook ter plekke aanmelden bij Nicole.

Wil je als ouders graag meedoen met jouw kinderen dan kan dat ook om 10:30!

Ik heb alvast even een heerlijk parcourtje uitgeprobeerd 🙂

Een korte uitleg over de urban bootcamp:

Tijdens een bootcamp werk je aan je conditie, je kracht, je houding, je gevoel, je vetverbranding, je flexibiliteit en stabiliteit. Je algehele fitheid wordt verhoogd! Korte stukken hardlopen worden afgewisseld met oefeningen. Een Urban Bootcamp is een vorm van bootcamp die wordt uitgevoerd in de stad. Bij deze vorm van bootcamp maak je gebruik van alle objecten en obstakels die in de stad/buiten te vinden zijn. Denk aan bankjes, trappen, stoepranden, klimrekken en boomstronken. Dit maakt je bootcamp training veelzijdig en elke keer weer anders.

Over de persoon achter Way 2 Move, mijn visie en doel(groep)

Ik vind het belangrijk om jullie iets meer te vertellen over de persoon achter Way 2 Move, mijn visie en doel.

Ik hou van bewegen. Bewegen is natuurlijk:

– een belangrijk onderdeel van een gezonde leeftstijl
– een manier van ontspanning en om te spelen
– samen plezier maken
– sterker en gezonder worden
maar óók:
– je hoofd leeg maken
– tot jezelf komen, voelen, contact maken met je lijf, grenzen voelen en verleggen en je kracht voelen. 

Als klein meisje was ik onzeker en dook ik weg als er grote jongens in de straat kwamen spelen. Toen ik 7 was ging ik op judo. Een goede stap, want niet veel later speelde ik met diezelfde jongens. Het gaf mij zelfvertrouwen en liet me mijn kracht voelen, fysiek en mentaal. Het werd mijn passie. Ik stond jarenlang bijna elke dag op de judomat en was al jong aan het lesgeven. In mijn beroep wilde ik de wens om leerkracht te worden en mijn passie voor sport combineren en besloot de sportacademie te gaan doen. In de ongeveer 15 jaar die ik voor de klas heb gestaan heb ik ervaren welke positieve effecten bewegen heeft op de lichamelijke, emotionele en sociale ontwikkeling. 

Het is mijn uitdaging dat kinderen en volwassenen de ontwikkeling die ze fysiek en mentaal tijdens de beweeglessen doormaken in hun dagelijks leven meenemen.

Met Way 2 Move doe ik waar ik van droom en wat bij mij past, werken met mensen en bezig zijn met bewegen.  Mijn doel is om anderen te laten ervaren hoe fijn en belangrijk bewegen is en een stukje verder te helpen op hun weg.

Het zit in mij om mijn grenzen op te zoeken, mijzelf fysiek en mentaal te testen. En ik vind het gaaf om anderen uit te dagen om dit ook te doen en hen mee te nemen in een heerlijke les en er vol voor te gaan. Dit kun je dan ook zeker in mijn lessen terugvinden. 
Maar dit hoeft niet altijd, want wat ik veel belangrijker vind: ik wil anderen graag laten voelen en ervaren wat bewegen voor je kan betekenen. Je d.m.v. bewegen jouw mentale en fysieke kracht te laten voelen. Daarvoor hoef je niet altijd de grenzen op te zoeken, maar is bewust bewegen belangrijk: luisteren naar wat je lijf aangeeft en wat je voelt. Je bent vaak sterker dan je denkt! 

Speciale aandacht is er bij Way 2 Move Zeewolde voor de volwassen en kinderen, die hiernaar op zoek zijn. Die m.b.v. mijn beweeglessen:

– Tijd en ruimte voor zichzelf willen creëeren
– Sterker willen worden, fysiek én mentaal
– Willen leren voelen waar hun grenzen en mogelijkheden liggen en    mogelijkheden en hiernaar luisteren.
 Willen leren hoe ze bewegen een plekje in hun dagelijks leven kunnen geven op een manier die bij hen past. 

Ook richt ik mij op kinderen en volwassen die behoefte hebben aan extra individuele begeleiding en een aangepaste omgeving of les. Denk hierbij aan kinderen of volwassen met bijvoorbeeld een burn-out, depressie, angst, autisme, ADHD, een laag zelfvertrouwen of een beperking waardoor extra begeleiding of een aangepaste les nodig is. Hiervoor werk ik graag samen met bijv. een fysiotherapeut. Ook heb ik mij aangesloten bij FLOW, lees hierover meer op mijn site bij speciale doelgroepen. 

De trainingen vinden plaats in groepsverband of in de vorm van personal training op een rustige indoor- en/of outdoorlocatie. Er wordt gewerkt aan ieders persoonlijke doelen. Door de lessen aan te passen aan ieders mogelijkheden is er ook ruimte voor ontspanning en plezier! Mijn lessen bevatten elementen van running, krachttraining, sport en spel en zelfverdediging, welke in kunnen worden gezet afhankelijk van de persoonlijke doelen. 

En natuurlijk vind ik het gaaf om de sporters te begeleiden die een sportdoel voor ogen hebben! Wil je gewicht verliezen je conditie verbeteren, bijv. trainen voor deelname aan een obstacle run of gewoon heerlijk knallen en je hele lijf aan het werk zetten? Dan ben je bij mij natuurlijk ook aan het juiste adres! ?

Heb je vragen over mijn aanbod en of dit passend is voor jou? Mail me dan gerust!

Judo