At Move 4 Life

Je hebt besloten dat je een nieuwe richting in wil slaan. Je wil verandering en nu ben je op zoek naar hoe je die stap kunt zetten. Het is niet genoeg om te weten dat je het nodig hebt. Er moet daadwerkelijk iets gebeuren om verandering aan te brengen. In beweging komen, dus!

Het is tijd om toe te werken naar een leefstijl die bijdraagt aan jouw fysieke en mentale gezondheid. Waarbinnen jij je onbelemmerd voelt in je keuzes en vrij om je leven in te richten zoals jij dat wil. Om de juiste stappen te (leren) zetten, kun je het beste oefenen in een veilige en inspirerende omgeving. Daar kun je inzichten opdoen, kennis verzamelen en ervaringen delen. Jouw omgeving en netwerk om je heen zijn hierbij heel belangrijk.

Weet je niet hoe je moet beginnen? Lukt het je niet om blijvend verandering aan te brengen? Dan ben je hier op de juiste plek! Met ons aanbod, onze expertise en ervaring brengen wij jou fysiek en mentaal in beweging door middel van een combinatie van voedingsleer, beweging, positieve psychologie, mindfulness en lichaamsgerichte therapie.

WAT KUN JE VERWACHTEN

  • Kennis, ervaring en support.
  • Een programma op maat in de vorm die bij jou past.
  • Een opstap naar een leefstijl die in balans is, bij jou past en ruimte biedt om je verder te ontwikkelen.
  • Inzicht op welk vlak er verandering nodig is en hoe je dit kunt realiseren.
  • Handvatten hoe je het geleerde kunt toepassen en inpassen in je dagelijks leven.
  • Inzicht in welke factoren van invloed zijn op hoe je je leven nu leidt.
  • Duurzaamheid: we gaan voor een resultaat waar je op de lange termijn baat bij hebt en blijven je ondersteunen zo lang als dit nodig is.
  • Tijd, aandacht en ontspanning voor jou!

ONS AANBOD

Individueel traject

Een op maat gemaakt programma waarbij je samen met ons bekijkt hoe we de  disciplines we inzetten om jou zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden naar de door jouw gewenste leefstijl.

Inspiratiedagen

Laat je inspireren tijdens onze workshops op het gebied van voeding, beweging, coaching en mindfulness. Doe inzichten op en ontdek wat jij nodig hebt om de stap te kunnen zetten die jij wilt.

Reizen

Weekenden en weken in binnen- en buitenland waarin je met een kleine groep er even helemaal uit bent. Er is alle tijd en aandacht voor jou en je kunt deelnemen aan een inspirerend programma dat je in beweging zet!

Elke actie levert een resultaat op. Alleen door anders te doen, mag je een ander resultaat verwachten. Het gaat er dus om dat je ontdekt hoe je je acties kunt laten overeenstemmen met hoe je werkelijk bent. En wat er voor nodig is om de verandering blijvend te laten zijn.

Het team van At Move 4 Life

 

KOM IN BEWEGING VOOR JOUW LEVEN! 

GA NAAR ATMOVE4LIFE.COM VOOR MEER INFORMATIE!