Nieuw!! Startersgroep Small Group Training en Intensieve small group training

Vorige week zijn wij gestart met twee nieuwe groepstrainingen. Naast de ‘standaard’ small group trainingen op de maandagavond,  donderdagavond, vrijdagochtend en zaterdagochtend is er op de dinsdagavond om 19:00 u een intensieve small group training. Heb je een goede basisconditie en wil je een stap verder, wil je op hogere intensiteit trainen en minimaal 5 km onafgebroken kunnen hardlopen? Dan is deze training iets voor jou!!

Heb je nog weinig tot geen sportervaring? Wil je het sporten weer stap voor stap opbouwen of is het voor jouw lijf niet haalbaar om op een intensieve manier te trainen? Dan is de startersgroep op zaterdagochtend om 10:00 uur iets voor jou!

Alle trainingen bevatten onderdelen waarbij we werken aan jouw algehele conditie; uithoudingsvermogen, spierversterking, souplesse en snelheid. Hierbij wordt gekeken naar wat voor ieder persoonlijk haalbaar is. De onderdelen worden elke keer weer op een andere manier aangeboden. Door afwisseling blijft het leuk en uitdagend. Door het lijf steeds een andere trainingsprikkel te geven, blijf je verbeteren.

Bij de startersgroep zullen we beginnen met stevig wandelen i.p.v. hardlopen. Daarna kun je dit langzaam uitbouwen en op den duur instappen in de standaard small group trainingen of lekker blijven deelnemen aan de startersgroep.

Genieten van de tijd voor jezelf, de natuur en gezelligheid zijn ook een heel belangrijk aspect van de les!  🙂 Kies wat bij jou, je belastbaarheid en jouw doelen past! Heb je hier vragen over, neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.