Nieuw teamlid Jochem Hol!!

Vanwege het groeiende aantal leden zal Jochem Hol het team van Way 2 Move Zeewolde komen versterken!

Jochem heeft ervaring met lesgeven aan jong en oud. Het aanbod van lessen zal uitgebreid worden! Ben je benieuwd naar welke lessen Jochem zal gaan geven, houd dan de komende tijd de berichtgeving in de gaten!

Jochem stelt zich alvast kort aan jullie voor en hoopt jullie natuurlijk in één van zijn lessen te ontmoeten!

 

Jochem Hol Way 2 Move Zeewolde

Ik zal even kort wat over mijzelf vertellen. Sport en gezondheid is mijn passie. Van jongs af aan ben ik al bezig met sport, van teamsporten tot individuele sporten. Ik hou ervan om veel te bewegen. Ik vind het leuk om mijn passie te delen met jong en oud en daarom ga ik ook met beide doelgroepen aan de slag. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis met jullie te delen en om samen onze doelen te bereiken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.