Winactie gratis duo-training!!

Wie jarig is trakteert! Way 2 move bestaat 1 jaar en daarom geef ik een gratis outdoor duo-training weg!

Geef je samen met je partner, een vriend, vriendin of familielid op via het contactformulier. Vul jullie naam en leeftijd in en waarom jullie deze training graag willen winnen. Op maandag 9 september maak ik de winnaars bekend via de mail en op Facebook.

6 antwoorden op “Winactie gratis duo-training!!”

 1. Jaaaa graag ! Samen met Marc, omdat ook hij meer in beweging moet komen ! De vorige keer vonden we het zo leuk samen ! Je motiveert en stimuleerd elkaar en hij krijgt een kijkje in wat ik nu allemaal doe als ik ga sporten. Duimen maar !

 2. Heel graag samen met mijn man !! Ik beval binnenkort en we kunnen beide wel wat zwangersschapskilos kwijt denk ik zo ?

  1. Hallo Ilona,

   Wat leuk dat je deelneemt! Ik hou je op de hoogte! Succes met de laatste zwangerschapsweken!

 3. Omdat samen sporten zo leuk is. Maar Purmerend is zo ver weg. En ik natuurlijk wil laten zien hoe mooi het is in dat kleine Zeewolde!

  Groetjes Eva

  1. Hoi Eva,

   Wat leuk dat je deelneemt! Zeewolde heeft zoveel prachtige locaties waar je heerlijk outdoor kan sporten. Inspanning en ontspanning tegelijk! Ik hou je op de hoogte!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.