Urban Bootcamp vrijdag 4 januari – Gratis deelname!

Sportief het nieuwe jaar starten? Neem dan vrijdag 4 januari deel aan een urban bootcamp training om 10:30 u voor tieners tussen +/- 10 en 18 jaar en om 12:00 u voor volwassenen! We verzamelen bij de fietsenstalling naast Kaap Flevo.

Deelname is gratis! En ook voor de beginner goed haalbaar! Kom kennismaken met Way 2 Move Zeewolde en deze vorm van training! Je kunt je opgeven via het contactformulier op www.way2movezeewolde.nl of reageer met een berichtje en dan zet ik je op de lijst! Je kunt je ook ter plekke aanmelden bij Nicole.

Wil je als ouders graag meedoen met jouw kinderen dan kan dat ook om 10:30!

Ik heb alvast even een heerlijk parcourtje uitgeprobeerd 🙂

Een korte uitleg over de urban bootcamp:

Tijdens een bootcamp werk je aan je conditie, je kracht, je houding, je gevoel, je vetverbranding, je flexibiliteit en stabiliteit. Je algehele fitheid wordt verhoogd! Korte stukken hardlopen worden afgewisseld met oefeningen. Een Urban Bootcamp is een vorm van bootcamp die wordt uitgevoerd in de stad. Bij deze vorm van bootcamp maak je gebruik van alle objecten en obstakels die in de stad/buiten te vinden zijn. Denk aan bankjes, trappen, stoepranden, klimrekken en boomstronken. Dit maakt je bootcamp training veelzijdig en elke keer weer anders.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.