Over de persoon achter Way 2 Move, mijn visie en doel(groep)

Ik vind het belangrijk om jullie iets meer te vertellen over de persoon achter Way 2 Move, mijn visie en doel.

Ik hou van bewegen. Bewegen is natuurlijk:

– een belangrijk onderdeel van een gezonde leeftstijl
– een manier van ontspanning en om te spelen
– samen plezier maken
– sterker en gezonder worden
maar óók:
– je hoofd leeg maken
– tot jezelf komen, voelen, contact maken met je lijf, grenzen voelen en verleggen en je kracht voelen. 

Als klein meisje was ik onzeker en dook ik weg als er grote jongens in de straat kwamen spelen. Toen ik 7 was ging ik op judo. Een goede stap, want niet veel later speelde ik met diezelfde jongens. Het gaf mij zelfvertrouwen en liet me mijn kracht voelen, fysiek en mentaal. Het werd mijn passie. Ik stond jarenlang bijna elke dag op de judomat en was al jong aan het lesgeven. In mijn beroep wilde ik de wens om leerkracht te worden en mijn passie voor sport combineren en besloot de sportacademie te gaan doen. In de ongeveer 15 jaar die ik voor de klas heb gestaan heb ik ervaren welke positieve effecten bewegen heeft op de lichamelijke, emotionele en sociale ontwikkeling. 

Het is mijn uitdaging dat kinderen en volwassenen de ontwikkeling die ze fysiek en mentaal tijdens de beweeglessen doormaken in hun dagelijks leven meenemen.

Met Way 2 Move doe ik waar ik van droom en wat bij mij past, werken met mensen en bezig zijn met bewegen.  Mijn doel is om anderen te laten ervaren hoe fijn en belangrijk bewegen is en een stukje verder te helpen op hun weg.

Het zit in mij om mijn grenzen op te zoeken, mijzelf fysiek en mentaal te testen. En ik vind het gaaf om anderen uit te dagen om dit ook te doen en hen mee te nemen in een heerlijke les en er vol voor te gaan. Dit kun je dan ook zeker in mijn lessen terugvinden. 
Maar dit hoeft niet altijd, want wat ik veel belangrijker vind: ik wil anderen graag laten voelen en ervaren wat bewegen voor je kan betekenen. Je d.m.v. bewegen jouw mentale en fysieke kracht te laten voelen. Daarvoor hoef je niet altijd de grenzen op te zoeken, maar is bewust bewegen belangrijk: luisteren naar wat je lijf aangeeft en wat je voelt. Je bent vaak sterker dan je denkt! 

Speciale aandacht is er bij Way 2 Move Zeewolde voor de volwassen en kinderen, die hiernaar op zoek zijn. Die m.b.v. mijn beweeglessen:

– Tijd en ruimte voor zichzelf willen creëeren
– Sterker willen worden, fysiek én mentaal
– Willen leren voelen waar hun grenzen en mogelijkheden liggen en    mogelijkheden en hiernaar luisteren.
 Willen leren hoe ze bewegen een plekje in hun dagelijks leven kunnen geven op een manier die bij hen past. 

Ook richt ik mij op kinderen en volwassen die behoefte hebben aan extra individuele begeleiding en een aangepaste omgeving of les. Denk hierbij aan kinderen of volwassen met bijvoorbeeld een burn-out, depressie, angst, autisme, ADHD, een laag zelfvertrouwen of een beperking waardoor extra begeleiding of een aangepaste les nodig is. Hiervoor werk ik graag samen met bijv. een fysiotherapeut. Ook heb ik mij aangesloten bij FLOW, lees hierover meer op mijn site bij speciale doelgroepen. 

De trainingen vinden plaats in groepsverband of in de vorm van personal training op een rustige indoor- en/of outdoorlocatie. Er wordt gewerkt aan ieders persoonlijke doelen. Door de lessen aan te passen aan ieders mogelijkheden is er ook ruimte voor ontspanning en plezier! Mijn lessen bevatten elementen van running, krachttraining, sport en spel en zelfverdediging, welke in kunnen worden gezet afhankelijk van de persoonlijke doelen. 

En natuurlijk vind ik het gaaf om de sporters te begeleiden die een sportdoel voor ogen hebben! Wil je gewicht verliezen je conditie verbeteren, bijv. trainen voor deelname aan een obstacle run of gewoon heerlijk knallen en je hele lijf aan het werk zetten? Dan ben je bij mij natuurlijk ook aan het juiste adres! ?

Heb je vragen over mijn aanbod en of dit passend is voor jou? Mail me dan gerust!

Judo

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.