Gratis kennismakingsles tieners woensdag 19 september!

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar? Wil je sporten in een kleine gezellige groep op een rustige locatie? Wil jij leren hoe je fit wordt en blijft? Ben je op zoek naar sportlessen die zijn aangepast aan jouw doelen en mogelijkheden? Lijkt het je leuk om kennis te maken met onderdelen van running, fitness, sport en spel en zelfverdediging? Kom dan naar de kennismakingsles op woensdag 19 september van 19:00 u tot 20:00 u op de indoorlocatie in de trainingszaal van Fysiotherapie Gildenveld. Geef je op voor deze kennismakingsles via het contactformulier. Mail of bel mij gerust voor meer informatie!

Sportlessen tieners Way 2 Move Zeewolde

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.